1. Home
  2. Organisation
  3. Pausa en användare temporärt

Pausa en användare temporärt

En användare kan temporärt inaktiveras (pausas) från att delta i undersökningar, exempelvis vid sjukskrivning eller tjänst-/föräldraledighet. En pausad användare är fortfarande en del av organisationsträdet och har fortsatt tillgång till Populum och teamrapporterna.

Så här pausar du en användare temporärt:

1. Navigera till användaren i organisationsträdet genom att välja ”Organisation” och därefter söka efter användarens namn eller e-postadress
  2. Klicka på kugghjulet bredvid användarens namn
  3. Välj ”Pausa
  4. Välj det datum när användaren ska bli återaktiverad, eller välj ”Pausa tillsvidare” om återaktiveringsdatumet är okänt

Så här återaktiverar du en pausad användare:

1. Navigera till användaren i organisationsträdet genom att välja ”Organisation” och därefter söka efter användarens namn eller e-postadress
  2. Klicka på kugghjulet bredvid användarens namn
  3. Välj ”Ändra pausning
  4. Välj ”Återaktivera [Namn]

En användare som är pausad vid den tidpunkt en specifik undersökningscykel stänger inkluderas inte när svarsfrekvensen beräknas.

Senast uppdaterad 2021-02-18